Vi sidder klar på tlf
71 96 96 97
Åben i dag 8-18

Sørbymagle

VINDUESPUDSER I SØRBYMAGLE

Hvis du bor i Sørbymagle og har brug for en kvalitetsbevidst vinduespudser, som kan hjælpe dig med en af de kedelige tjanser i hverdagen, som vinduespudsningen for mange kan være, så kontakt os her og få en af vores kompetente vinduespudsere på besøg hos dig i Sørbymagle.

Det er meget vigtigt for os at vi kan være stolte af vores arbejde, og det betyder for dig, at du altid kan regne med den bedste service og det flotteste resultat. Vi ved at det er de færreste der nyder vinduespudsningen, og derfor tilbyder vi at klare dette for dig, og samtidig med garanti for et flot og pletfrit resultat, hver gang.

Det er sjældent man går og glæder sig til vinduespudsningen, så hvorfor ikke lade os om den? Hos Albrekts har vi flere års erfaring, og hos os er kunden altid i centrum.

Bliv ringet op inden
for 10 minutter!


Miljø godkendt

15 års garanti

Mange års erfaring

Miljø godkendt

15 års garanti

Mange års erfaring

Vinduespudsning i Sørbymagle året rundt

Hele året står vi klar til at hjælpe dig med vinduespudsningen, også om vinteren. Hvis du bor i Sørbymagle, er det nemlig en opgave vi sagtens kan klare for dig. Måske fordi du ikke føler for at bruge tiden på det, eller også vil du bare have det hurtigt overstået, med garanti for et flot resultat.

Hos Albrekts har vi både glade privatkunder og erhvervskunder, og vi står også klar til at hjælpe med dine vinduer. Vi klarer alle slags opgaver, store som små, og vi sender vores professionelle vinduespudsere ud til enhver opgave i Sørbymagle. Uanset om du skulle have brug for en indvendig eller udvendig vinduespudsning, så kan Albrekts hjælpe dig.

Vores vinduespudsere har mange års erfaring, og det gør at vi kan garantere et flot resultat hver gang. Hvis du udelukkende skulle have brug for en udvendig vinduespudsning, kan vi endda klare det uden du behøver være hjemme når vi kommer forbi din bolig i Sørbymagle.

Vinduespolering i Sørbymagle

Med en afstand på under 10 km fra vores hovedkontor, kan du altid regne med at vi hurtigt vil kunne komme forbi og hjælpe med dine vinduer i Sørbymagle. Sørbymagle er med sine 1.100 indbyggere en mindre by, hvor vi trods alt allerede har mange glade kunder. Hvis du derfor står og skal bruge en professionel vinduespudser i Sørbymagle, kan du altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR
Vi besvarer straks din henvendelse, og aftaler nærmere.

ALBREKTS

Serviceydelser af højeste kvalitet på Vestsjælland. Kontakt os, og hør mere om vores ydelser til netop din ejendom.

ADRESSE

Albrekts I/S
Tordenskjoldsgade 12, 1 sal
4200 Slagelse
CVR: 40933395

FØLG OS

© Copyright Albrekts I/S