Vi sidder klar på tlf
71 96 96 97
Åben i dag 8-18

Slagelse

VINDUESPUDSER I SLAGELSE

Mangler du en vinduespudser i Slagelse, som altid leverer perfekt pudsede vinduer til en god pris? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Albrekts har vi flere års erfaring med vinduespudsning, og garanterer et tilfredsstillende resultat.

Vinduespudsning er en af de irriterende opgaver i hverdagen, som de fleste nok ønsker hen hvor peberet gror. Specielt de udvendige vinduer kan være besværlige, og generelt set, er det svært at opnå samme pæne resultat, som en professionel vinduespudser kan.

Så hvis du bor i Slagelse, og du gerne vil spare tid og kræfter på din vinduespudsning, så kontakt os her, og få en af vores kompetente vinduespudsere på besøg i Slagelse.

Bliv ringet op inden
for 10 minutter!


Miljø godkendt

15 års garanti

Mange års erfaring

Miljø godkendt

15 års garanti

Mange års erfaring

Vinduespudsning i Slagelse

Hos Albrekts har vi kontor i Slagelse, hvorfor vi lynhurtigt kan komme ud til dig, hvis du har behov for en vinduespudser i Slagelse. Vi har mange glade kunder i byen, og vi håber, at du bliver den næste.

Vi har både glade privatkunder og erhvervskunder, og hos Albrekt Vinduespolering er ingen opgave for stor eller for lille. Så hvis du har behov for vinduespudsning i Slagelse, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vores vinduespudsere kan klare både indvendig og udvendig vinduespudsning. Og når du booker en vinduespudser hos os, er det altid den samme, som kommer ud til din ejendom.

Hvis du udelukkende vil have klaret de udvendige vinduer, kan vi også sagtens løse det. I så fald behøver du ikke engang at være hjemme, når vores vinduespudser kommer på besøg i Slagelse.

Ønsker du at supplere aftalen med solcellevask eller fliserens skræddersyr vi gerne en aftale, som passer behovene i og omkring din bolig eller ejendom.

VINDUESPOLERING I SLAGELSE OG RESTEN AF VESTSJÆLLAND

Fra vores kontor i Slagelse kan vi køre ud til det meste af Vestsjælland. Så hvis du mangler en vinduespudser i Slagelse, eller i byer som Næstved, Skælskør og Høng kan du kontakte os nu, og få et uforpligtende tilbud.

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR
Vi besvarer straks din henvendelse, og aftaler nærmere.

ALBREKTS

Serviceydelser af højeste kvalitet på Vestsjælland. Kontakt os, og hør mere om vores ydelser til netop din ejendom.

ADRESSE

Albrekts I/S
Tordenskjoldsgade 12, 1 sal
4200 Slagelse
CVR: 40933395

FØLG OS

© Copyright Albrekts I/S