Vi sidder klar på tlf
71 96 96 97
Åben i dag 8-18

Slots Bjergby

VINDUESPUDSER I SLOTS BJERGBY

Hvis du bor i Slots Bjergby og har brug for kvalitetsbevidste vinduespudsere, som kan træde til at hjælpe med en af de kedelige tjanser i hverdagen, så kontakt os her og få besøg af en af vores kompetente vinduespudsere hjemme hos dig i Slots Bjergby.

For os betyder det meget at vi kan være stolte af vores arbejde, og det betyder for dig, at du kan være sikker på at modtage den bedste service, og et flot resultat fra os. Vi ved at det er de færreste der ser frem til vinduespudsningen, og derfor tilbyder vi at klare den for dig, og garanterer samtidig et pletfrit resultat.

Det er sjældent man ser frem til vinduespudsningen, så hvorfor ikke lade os klare den? Hos Albrekts har vi flere års erfaring, og vi står altid klar til at give vores kunder en god oplevelse.

Bliv ringet op inden
for 10 minutter!


Miljø godkendt

15 års garanti

Mange års erfaring

Miljø godkendt

15 års garanti

Mange års erfaring

Vinduespudsning i Slots Bjergby året rundt

Vi står klar til at hjælpe med vinduespudsningen året rundt, også om vinteren. Hvis du bor i Slots Bjergby, er det en opgave vi altid en klar til at hjælpe med. Måske fordi du ikke gider skulle til det selv, eller også vil du bare have det overstået i en fart, med garanti for et flot resultat.

Hos Albrekts har vi både glade privatkunder og erhvervskunder, og vi står klar til også at hjælpe dig med dine vinduer. Vi klarer alle slags opgave, både store og små, og vi rykker ud med professionelle vinduespudsere til enhver opgave i Slots Bjergby. Uanset om du står og mangler en indvendig eller udvendig vinduespudsning, så kan vi hos Albrekts hjælpe dig.

Vores vinduespudsere har mange års erfaring, og derfor kan vi garanter dig for at du får et flot resultat hver gang. Hvis du står og kun har brug for en udvendig vinduespudsning, så behøver du ikke engang være hjemme når vi kommer på besøg hos dig i Slot Bjergby.

Vinduespolering i Slots Bjergby

Med en beliggenhed på under 5 km fra vores hovedkontor, kan du altid regne med at vi hurtigt kan komme til Slots Bjergby og hjælpe med dine vinduer. Slots Bjergby er med sine godt 900 indbyggere en mindre by, som vi trods alt allerede har mangle glade kunder i. Hvis du derfor står og kunne bruge hjælp fra en professionel vinduespudser, kan du kontakte os her og få et uforpligtende tilbud.

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR
Vi besvarer straks din henvendelse, og aftaler nærmere.

ALBREKTS

Serviceydelser af højeste kvalitet på Vestsjælland. Kontakt os, og hør mere om vores ydelser til netop din ejendom.

ADRESSE

Albrekts I/S
Tordenskjoldsgade 12, 1 sal
4200 Slagelse
CVR: 40933395

FØLG OS

© Copyright Albrekts I/S