Vi sidder klar på tlf
71 96 96 97
Åben i dag 8-18

Korsør

VINDUESPUDSER I KORSØR

Sjældent har vinduespudsning være noget som man lige står og drømmer om, så hvorfor ikke lade os hjælpe dig med det? Vi hos Albrekts har flere års erfaring med vinduespudsning og hos os er kunden altid i centrum.

Vi gør meget for at vi kan være stolte af vores arbejde, og det betyder for dig som kunde, at du altid kan forvente et professionelt resultat. Vi ved at de færreste nyder at pudse vinduer, og tilbyder derfor at klare dette, tilmed med et pletfrit og helt rent resultat, hver gang.

Så hvis du bor i Korsør og har brug for kvalitetsbevidste vinduespudsere, som kan hjælpe dig med den kedelige vinduespudsning på boligen, så kontakt os her og få en af vores kompetente vinduespudsere på besøg hos dig i Korsør.

Bliv ringet op inden
for 10 minutter!


Miljø godkendt

15 års garanti

Mange års erfaring

Miljø godkendt

15 års garanti

Mange års erfaring

Vinduespudsning i Korsør året rundt

Vi står klar til at hjælpe med vinduespudsningen, også om vinteren. Hvis du bor i Korsør, er det en opgave vi til hver en tid vil være i stand til at hjælpe med. Måske har du ikke tid til at pudse dine vinduer hele tiden, eller også ønsker du bare at få opgaven klaret med garanti for et flot resultat.

Hos Albrekts har vi både glade privatkunder og erhvervskunder, og vi er også klar til at hjælpe dig med dine vinduer. Vi klarer alle opgaver, både store og små, og vores professionelle vinduespudsere kommer ud til alle slags opgaver i Korsør. Lige meget om du har brug for indvendig eller udvendig vinduespudsning, så kan Albrekts hjælpe dig.

Vores vinduespudsere har mange års erfaring, og vi garanterer et rent resultat, hver gang. Hvis du udelukkende har brug for udvendig vinduespudsning, så behøver du endda ikke engang at være hjemme når vores vinduespudser kommer på besøg i Korsør.

Vinduespolering i Korsør

Med vores hovedkontor beliggende kun 17 km fra Korsør, kan du altid regne med at vi hurtigt kan komme forbi og hjælpe med dine vinduer. Korsør er med sine 14.500 indbyggere en solid by, med masser af liv, og vi har haft mange glade kunder i Korsør. Hvis du derfor står og har brug for professionel hjælp fra en vinduespudser i Korsør, kan du altid få et uforpligtende tilbud hos os.

UDFYLD VORES KONTAKTFORMULAR
Vi besvarer straks din henvendelse, og aftaler nærmere.

ALBREKTS

Serviceydelser af højeste kvalitet på Vestsjælland. Kontakt os, og hør mere om vores ydelser til netop din ejendom.

ADRESSE

Albrekts I/S
Tordenskjoldsgade 12, 1 sal
4200 Slagelse
CVR: 40933395

FØLG OS

© Copyright Albrekts I/S